Veganské bezlepkové recepty



Příprava proteinové buchty je extra rychlá, stačí na ni jen pár surovin a přesto chutná výborně :) I když je buchta moc dobrá a rychle mizí uchováváme ji v lednici jako všechna bezlepková jídla, protože se v teple rychle kazí.

Hlavní ingrediencí mrkvového chlebíčku je instantní kukuřičná polenta. A jelikož neobsahuje žádný přidaný tuk je určitě vhodný pro všechny, které trápí například špatné trávení tuků. Díky většímu množství mrkve je vláčný a krásně voní.

Na přípravu pomazánky potřebujeme jen pár surovin a výsledná chuť je opravdu velmi dobrá. Pomazánka obsahuje spoustu bílkovin, vápníku díky brokolici a také vlákniny.

Tento vegan karbanátek je připravený zdravým způsobem a to pečením. Neobsahuje sóju, které je ve veganském jídelníčku mnohdy nadbytek a může tak negativně ovlivňovat zdraví a funkci hormonů.

Tato buchta je bez kypřidel, droždí, spousty cukru a tuku takže patří mezi zdravější druhy ´´sladkostí´´. Je skvělá k snídani nebo i jen tak, když honí mlsná a nebo když potřebujeme doplnit energii.

Facebook - Veganbezlepku - veganské bezlepkové recepty