Vegan ananasové muffiny bez lepku

20.11.2022


    Vláčné ananasové muffiny s minimem tuku a s bílkovinami navíc. 


    Suroviny 

    • 250g ananasu z plechovky
    • 50 g  ananasové šťávy z plechovky
    • 20g tahini pasty
    • 25g vegan proteinu značky Plant based vegan protein s vanilkovou příchutí slazený sukralózou
    • 100g bezlepkové mouky značky Doves Farm bílá samokypřící 
    • 10g psyllia
    • 10g drcených kakaových bobů 



    Nejdříve rozmixujeme ananas s ananasovou šťávou a přidáme pak zbytek surovin. Do muffinových formiček dáme připravené těsto a pečeme v předehřáté troubě na 170°C. Průběžně zkoušíme párátkem jestli jsou muffiny hotové. 



    Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

    Pokročilá nastavení

    Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.